Bij ons weet u wie u gaat bijstaan. Niet alleen een telefoniste van een groot kantoor. Wij helpen u direct, geen flauwe wachttijd-regels.   

Na de kennismaking en intake kan er veel elektronisch. En als u dat niet wilt dan kunt u zelf aangeven hoe u de communicatie wilt. Zie onze Algemene voorwaarden.

Wij komen desgewenst bij ondernemers op kantoor of bij de mensen thuis. Daar heeft u al uw papieren onder handbereik. Als de afstand niet al te groot is, zonder extra kosten. 

Wij gaan verder dan het Juridisch Loket (van de Overheid). Die mogen geen actie voor u ondernemen. Alleen maar doorverwijzen. Daar is gebrek aan privacy: u mag uw verhaal doen in dezelfde ruimte waar iedereen zit te wachten.   
In onze praktijk is er de beslotenheid van de spreekkamer. Wij geven u onze visie en maken ook direct werk van uw zaak. U hoeft dan dus niet verschillende keren uw verhaal aan steeds andere personen, te vertellen. 

Wij zijn generalist. Geen modetrends om specialisaties te noemen. Dat is nergens voor nodig. Een jurist is iemand die heeft leren zoeken, die na jaren studie, "anders denkt". En wij hebben ons daar in op positieve wijze bewezen. Ter vergelijking: een (Kanton)-rechter heeft zich ook niet 'gespecialiseerd'. Toch mag die zowel in het huurrecht, als in arbeidszaken, als in alle geschillen tot € 25.000,00 als in familierechtelijke aangelegenheden als in verkeersovertredingen, oordelen. Dus waarom zou uw rechtsbijstandsverlener zich dan wel moeten specialiseren? Holle frases in die richting zijn alleen bedoeld om een hoger uurloon te kunnen bedingen. Onze praktijk doet daar niet aan mee.

Dieudonnee is goed voor uw portemonnee en Dieudonnee denkt met u mee en Dieudonnee gaat met u mee!

 

Juridische Praktijk Dieudonnee is goed voor uw portemonnee:
Wij geven van te voren een prijsopgave voor de gehele behandeling, of voor delen, van uw zaak. Zodat u weet waar u aan toe bent. Zie onder "Tarieven". U mag ook alleen voor uitleg komen, zodat u daarna zelf weer verder kunt. Dan betaalt u voor wat u afneemt. 

Juridische Praktijk Dieudonnee denkt met u mee:
Als u zich afvraagt: “Mag dit nou zomaar”? Dan analyseren wij uw probleem en bespreken we vervolgens samen de te ondernemen acties. Voor een leek is de juridische wereld knap ingewikkeld. Het kan dan prettig zijn om even met ons orde in de chaos te scheppen. In dat hele grote bos, laten wij u de bomen zien en vertellen u wat er achter elke boom zit. En helpen u daarna om keuzes te maken. 

Juridische Praktijk Dieudonnee gaat met u mee
Heeft u gekozen om te gaan onderhandelen of om een proces te gaan voeren, dan kunnen wij u daarin ook bijstaan. Wij zetten van te voren uw standpunt op papier en voeren desgewenst het woord voor u. 

S5 Box

Login Form

Scroll Up