We horen de laatste tijd steeds vaker en we zien het ook om ons heen, dat we allemaal steeds ouder worden. Dat houdt voor ieder van ons in dat we tot op hoge leeftijd nog allerlei zaken zullen moeten regelen.

Dan is ook nog de maatschappij in snel tempo aan het veranderen en ook aan het juridiseren. Wetten worden ingewikkelder, mensen maken eerder en sneller de stap naar de rechter. Dat kan ook tegen u gebeuren. Ook als u al op leeftijd bent.

Als zich dat voordoet, zoeken veel oudere mensen steun bij hun vertrouwde kinderen, verdere familie of buren. En dan kan het moment komen dat ook diegenen het niet meer weten en informatie of advies nodig hebben. Zij kunnen dan daarvoor, samen met u, of alleen, eens binnenlopen bij onze praktijk. Wij zijn dan graag bereid om u te helpen. Zo doen we het met zijn allen, samen. 

Onze spreekkamer bevindt zich op de eerste verdieping van onze prachtige landelijk gelegen praktijk. Bent u moeilijk ter been of rolstoel-afhankelijk en/of is traplopen voor u anderszins een probleem, dan ontvangen wij u graag beneden. Daar doen we niet moeilijk over. Bij wijze van uitzondering bespreken we dan uw probleem in de salon. Indien u dat wenst, kan dat onder 4 ogen of juist in het bijzijn van vertrouwelingen. Wij staan open voor de vorm die u kiest en waar u zich veilig bij voelt. 

Bij de entree naar onze praktijk is onder een afdak, voldoende droge stallingsruimte voor uw (elektrische) rolstoel en/of rollator. Voor deze laatste is ook binnen voldoende manoeuvreer-ruimte. 

Komt u met de auto naar onze praktijk dan is daar ruim voldoende parkeerruimte aanwezig. Zie ook onze routebeschrijving.

Onze praktijk bevindt zich in Castricum. Als u in de buurt van Castricum woont hoeft u dus niet naar een grotere stad zoals Haarlem of Alkmaar als u juridische hulp wilt. Dat scheelt wellicht voor u het ondernemen van een moeizame reis en in ieder geval scheelt het u tijd en geld. U kunt gewoon bij ons hier in het dorp terecht voor al uw juridische zaken.

 

"Juridische Praktijk Dieudonnee is goed.....voor uw portemonnee!"

 

Ook kunnen wij bij u aan huis komen of in het verzorgings- of verpleegtehuis. En daar brengen wij (afhankelijk van de afstand) in beginsel, geen extra kosten voor in rekening. Bent u op vergevorderde leeftijd dan zien wij graag dat u een voor u vertrouwd persoon uitnodigt. Twee onthouden meer dan een. Ook brengen wij hiermee tot uiting dat wij open staan voor kritiek en gewend zijn om op transparante wijze te adviseren.  

Heeft u nog andere, specifieke wensen, vult u dan ons contactformulier in.

 

"Juridische Praktijk Dieudonnee.....denkt met u mee!”

S5 Box

Login Form

Scroll Up